Съпругата на Лозан Панов с абсурдни оправдания за скандалния си имот

1554651049-96584-660-370

Съпругата на председателя на Върховния касационен съд (ВКС) Лозан Панов – Елисавета, лъсна в ефира на „120 минути“ нападайки съдебните власти в страната.

На въпрос дали вярва в правосъдието в България тя отсече: „Лозан Панов беше осъден, че два пъти не е декларирал едно и също нещо. За мен това обвинение е извращение в правото“, отсече тя.

Елисавета не пожела да отговори точно какъв е искът й към България в Страсбург: „Той няма значение, важното е да живеем честно. Мисля, че е крайно време да получим признание от легитимен орган, че живеем в завладяна страна“, заяви тя.

Светослав Иванов запита за очевидният куриоз в очите му: „Как така семейството на председателя на върховния съд завежда иск в Страсбург срещу липса на правосъдие в собствената му страна?“, поде той.

„Просто трябва да признаем, че живеем в завладяна държава“, отново скочи срещу страната си Елисавета.

На въпрос защо тогава Лозан Панов не се оттегли от съдебната система, като не вярва в нея, съпругата му заяви, че той бил длъжен да се бори докрай.

Нейните обяснения, че през 2012 година си е купила на 465 евро квадратният метър звучат смехотворно на базата на това, че любимите й медии от задкулисния кръг „Капитал“ обвиняват председателят на КПКОНПИ Пламен Георгиев, че е придобил апартамент на „ниска“ цена от 1000 евро на кв. метър при положение, че неговият имот е в квартал „Гео Милев“, а този на Панови в най-скъпия район – Изток.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ