Снимка потвърди: Алекс Раева е бременна

алекс раева

Ако все още е имало хора, които са се съмнявали в достоверността на информацията, че Алекс Раева ще става майка, тази снимка казва всичко. Певицата я пусна преди броени часове в социалната мрежа и заваляха десетки пожелания.

На фотоса ясно се вижда добре оформеното коремче на певицата и щастието й, че скоро ще стане майка. Очаква се новият член на семейството да се появи на бял свят в края на лятото.

Припомняме, че първите слухове, че Раева чака дете, се появиха преди около месец, когато обаче тя нито потвърди, нито отрече информацията. Междувременно 38-годишната певица се е подлагала на няколко ин витро процедури, докато постигне желания резултат.

Продължава да не казва нищо и за бащата на детето, освен видния факт, че двамата много обичат да пътешестват. Любопитна подробност е, че щастливата новина двамата влюбени разбират, докато стягат куфарите си за Малдивите този януари.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ