Петър Волгин в яростна атака срещу Корнелия Нинова: Третата в листата на БСП е завършила Соросовия университет

корнелия нинова

„Третата в листата на БСП е завършила Соросовия университет в Будапеща. Сега е инвестиционен банкер. Много ще се радвам някой да обясни какво й е „лявото“ на г-жа Милениум.“ Това написа журналистът Петър Волгин в социалната мрежа по повод новата и тотално пренаредена листа на социалистите. На трето място за евровота от соцпартията ще се бори Цветелина Пенкова, както медията ни ексклузивно и на живо съобщи единствена от „Позитано“ 20.

По думите на Волгин Пенкова с нищо не се отличавала от Мария Габриел или Ева Майдел. Според него именно тази порочна еднаквост и взаимозаменяемост предизвиква отвращение у много български избиратели, хората търсели алтернатива, когато имало търсене, имало и предлагане.

„Само после да няма рев от страна на елита – „Леле, популизъм, леле какво стана!“ Нищо не става без причина, уважаеми елитарии. Просто берете плодовете на собствения си егоизъм и цинизъм“, допълва още Волгин.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ