Каракачанов затапи Би Ти Ви и напъните да изкарат терасите му далавера

красимир каракачанов

Вицепремиерът Красимир Карачанов постави на място Би Ти Ви за широко тиражираната им новина за „Тераса гейт“ и „Апартамент гейт“, в която вкараха и самият лидер на ВМРО. След като се вихриха със снимки с дрон, чертежи и коментари, от телевизията заявиха, че са се свързали с военния министър, който в момента е в чужбина.

Той заяви, че терасите са 117 кв. м, които не са усвоени. На въпроса защо не е декларирал пред антикорупционната комисия, Каракачанов каза, че е попълнил само жилищната площ, която е 210 кв. м.

Той поясни, че, ако от антикорупционната комисия са имали някакъв проблем с това, което е попълнил, са можели да му върнат декларацията за поправка, както се е случило с декларацията за възнаграждението на съпругата му отпреди месец, когато е получил писмо за корекция на декларацията.

Каракачанов потвърди, че предишният собственик на мезонета е негов зет и заподозря политическа преднамерена атака срещу себе си, тъй като информацията за имота му се вадела на части и също така напомни, че това е опит да се внуши, че той е нарушил закона.

За да бъдат напълно изчерпателни от Би Ти Ви бяха взели коментар и от адвокат, но отново много удобен. Именно Грета Ганева, която е близка до кръга „Капитал“, подсъдимия олигарх Иво Прокопиев, оскандаления представяш се за председател на антикорупционен фонд Николай Стайков, коментира казуса с терасата на Каракачанов. Грета Ганева е неотлъчно до НПО-та обслужващи и свързвани с кръка „Капитал“, а днес удобно бе поканена да дава оценки за законноста на терасите на военния министър. Освен това въпросната адвокатка е и секретар на „Обединените евангелски църкви“.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ