Емануела отвърна на слуховете и си го показа (Снимки)

Емануела

Чалга дивата Емануела винаги е била провокативна и върви ръка за ръка със скандалите. Но винаги в основата ѝ са мъже или колежки, а не парадиране с гърди, дупе и други части от фигурата ѝ.

Но пък последният кадър на певицата в личния ѝ профил в социалната мрежа говори друго. Най-накрая тя се осмели да се снима в гръб, като показа добре поддържани форми във фитнес залата. Певицата заснела фотоса като „обръщение“ към всички, които в последно време обсъждат задните ѝ части и твърденията, че е качила килограми.

За съжаление на мнозина, Емануела не се е пуснала по голо дупе, а с панталон, но и той не може да прикрие поддържаните ѝ форми. От няколко години тя спортува активно и това ясно си личи на фигурата ѝ. Не случайно Емануела е обявена за една от най-добре изглеждащите попфолк звезди в бранша.

В последно време на участията си тя ходи само с панталони и като че ли е захвърлила късите рокли. Пред познати заявила, че са вече демоде и този евтин сексапил вече не върви във фолка. Тя е на мнение, че мъжът много повече се възбужда от прилепнал панталон и секси топ, които остават на въображението му какво има отдолу, а не да си изкарват цялата анатомия на показ.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ