Кадрите на деня: Какво прави новото протеже на Нинова Иво Христов в президентството по време на митинга на БСП?

20

Бившият президентски съветник и настоящ кандидат-евродепутат от листата на БСП Иво Христов направи изненадващо посещение на президентството по време на шествието на социалистите за 1 май.

Четвъртият в листата на БСП за европейските избори влезе необезпокоявано на „Дондуков“ 2, въпреки че към днешна дата той вече не е съветник на Румен Радев и няма пропуск за сградата на президентството. Това обаче не му попречи по време на шествието на столетницата да се отбие до бившия си работодател, както можете да видите от снимките.

Охранителите на „Дондуков“ 2 също не създадоха проблеми на Иво Христов, който най-спокойно влезе в президентската институция.

А иначе по време на днешния митинг бившият президентски съветник показа изключителна близост с лидерката Корнелия Нинова и водачката на листата Елена Йончева. Тримата вървяха рамо до рамо на шествието. Така до председателката на БСП нямаше нито един знаков социалист, а само спуснатите в партията парашутисти от гражданската квота.

Затова и упорито се твърди сред представителите на БСП, че именно Иво Христов е новото протеже на Корнелия Нинова, който ще получава все по-голяма изява в партията. Точно така започна и кариерата на политик на имотната кралица Елена Йончева.

Източник: „ПИК“


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ