От последните минути: Официално: Свалиха от ефир любимо предаване

tv studio camera recording male reporter or anchorman. Live broa

Eдно от най-гледаните футболни предавания „Гол“ изненадващо е свалено от ефир. Това стана ясно от изявлението на редактора му Явор Кръстев и водещите Борис Касабов, Томислав Русев и Николай Александров. След 4 години в ефира на България Он Еър, oт ръководството на телевизията са решили да спрат излъчването на „Гол“.

„Здравейте приятели, не сме щастливи да ви съобщим, че нашето предаване “Гол” вече няма да бъде в ефир.

Решението за това е на ръководството на България Он Еър, където бяхме цели четири години!

Тези над 200 предавания всеки понеделник бяха мястото, където се стараехме да ви поднесем възможно най-добрата и гореща гледна точка на случващото се във футболна България. Нашият стил е такъв, какъвто го познавате близо 8 години в “Пред банята” и сега в “Гол”. Не крием своите пристрастия, не сме фалшиви и лицемерни. Остри сме, пиперливи сме, но сме честни към вас – нашата все така огромна аудитория.

Надяваме се на скорошна среща на друго място!

Благодарим ви за доверието и не се отказвайте да подкрепяте любимите си отбори. В живота асансьорът винаги се движи надолу и нагоре! До скоро!“



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ