Биков се присмя на БСП: Йончева да знае, че европейските доходи са по-ниски от нейните!

Тома Биков

Депутатът от ГЕРБ Тома Биков си направи забавна шега с опитите на БСП да привлекат вниманието на хората. Именно тези социалисти и комунисти, които от три месеца нямат и един ден работен ден, а най-безцеременно излязоха на митинг да празнуват деня на труда.

На първа линия разбира се бяха Корнелия Нинова, Елена Йончева и Иво Христов, спуснат в листата на БСП след като не го искат вече в президентството, същият този, който наричаше червените „чеверме-социалисти“, вчера застана на първа линия на комунистическия митинг.

Тома Биков подчертава и друга важна подробност, а именно надписа на транспаранта им. „Цялата евролиста на БСП носи транспарант с надпис: „Искаме европейски доходи”. Само те могат да измислят подобен пърформанс. П.С. Елена Йончева трябва да знае, че европейските доходи са доста по-ниски от нейните собствени“, написа депутатът от ГЕРБ, предаде ПИК.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ