Наталия Кобилкина показа бебето си за първи път, заведе го на плаж (Снимки)

Наталия Кобилкина

Наталия Кобилкина се възползва от хубавото време и заведе сина си на море. Новороденото бебе направи дебюта си в Егейско море, а майка му сподели снимки в социалните мрежи.

„Първият плаж на Филип, морско момче ще бъде”, написа развълнувана Наталия Кобилкина в мрежата. „Искам да му дам всичко това, което аз и сестрите ми нямахме. Когато синът ми се усмихва, целият свят спира в тези красиви сини очи, от които струи любов”, пише Наталия.

„По цял ден слушам тежки истории, как родители често нараняват своите деца и колко травми ние получаваме от тях. И надявам се, че новото поколение ще намерим в себе си сила да обичаме, да простим и да дадем на нашите деца, неща, които сами ние не сме получили от своите родители. А вие давате ли неща, които не сте получили?“, пита Кобилкина.

Сексоложката роди в края на февруари, а преди един месец обяви, че напуска София, за да заживее в Атина. Кобилкина прецени, че е по-добре да гледа бебето си в Гърция.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ