Шивиков изригна срещу Марешки: Не сквернете българските ВВС, господа от фалшивите родолюбци!

шивиков

Веселин Марешки открадна Военновъздушните сили и я използва за предизборните си реклами.

Емблемата на ВВС е знак, който се поставя върху тялото, опашката и крилата на летателните машини на ВВС на България с цел разпознаването им във въздуха и на земята. Това е и емблемата, задържала се най-дълго – цели 44 години. С днешна дата тя представлява три вписани един в друг кръга с цветове отвън-навътре: червен, зелен, бял.

След тази скандална кражба провокира кандидата от листата на ВМРО ген. Димитър Шивиков и той написа в своя Фейсбук профил следния коментар:

Не сквернете българските ВВС, господа от фалшивите родолюбци! Долу омърсените Ви ръце от българската армия! Вие, които сте против нейното превъоръжаване и модернизиране се опитвате на нейния гръб да извлечете користни политически дивиденти. С лъжи и измами искате да се намърдате в европейския парламент. Армията и нейните ВВС са на моето Отечество България и нейният величав народ. Апелирам ЦИК да се самосезира за оскверняването и противоконститиционното използване на официалното лого на ВВС за предизборни спекулации.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ