Шокиращи разкрития за зверското убийство: Гледката била потресаваща!

Полиция, Линейка
Мъж от съседно село, който отивал на гости на сестра си в Долни чифлик, сигнализирал за зверското убийство, предаде БЛИЦ. Именно той се натъкнал на тялото на 63-годишния Басри А. в покрайнините на градчето. Гледката била буквално потресваща, защото трупът бил в начална фаза на разложение – силно подут и посинял, разкриха още пред медията ни експерти, запознати с първоначалния оглед.
Kриминалисти от варненската дирекция на МВР разследват тежко криминално престъпление – убийство на 63-годишен мъж от Долни чифлик. От Окръжна прокуратура във Варна, която наблюдава и ръководи работата по случая, осветлиха подробности. Тялото на възрастния мъж е открито на 4 май след подаден сигнал около 19 часа на същата дата.

То е на 63-годишния Басри А., който живеел в помещение тип землянка, което се намира в края на градчето. След извършената аутопсия съдебните медици установили черепно-мозъчни травми и наранявания по тялото на мъжа. Три на брой сериозни счупвания на черепа са причината за смъртта на мъжа.

Наши източници коментираха, че предвид степента на начално разложение на трупа, престъплението е извършено най-малко 2-3 дни преди той да бъде открит. Към момента няма задържани лица, заподозрени в извършителството на тежкото криминално деяние. По всяка вероятност то е от битов характер. Жертвата на престъплението е живяла със своя брат, който е с психични отклонения. Самият Басри е бил несретник – прехранвал се е от просия в центъра на Долни чифлик.

Действията по разследването продължават за установяване причините, обстоятелствата и извършителя на престъплението.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ