Нова телевизия с пореден гаф, изложиха Гери Малкоданска! (СНИМКИ)

малкоданска2

Грандиозен гаф на Нова телевизия от ранна заран. В неделната сутрин едно от любимите лица от екрана стана жертва на медията.

Става въпрос за синоптичката Гергана Малкоданска, която преди време роди приказно момченце и в момента се радва на здравото си семейство.

Стройната красавица, която никой не вярва, че може да изглежда така зашеметяващо едва няколко месеца след раждането, стана жертва на Нова телевизия.

Няма да ви караме да се чудите повече, а ще ви споделим, за какво става въпрос. Къдрокосата изкусителка на медията се появи в ефирен жълт и пролетен тоалет. Вместо обаче зрителите да я видят за първи път в него, много от тях се сетиха, че Малкоданска вече е блестяла от малкия екран именно с тази си визия.

Въпреки че медиите сключват договори с известни марки и минават да взимат дрехи всяка седмица, с които водещи и лица от телевизията да се появяват, за да няма повтаряне и винаги да са различни и интересни за зрителите, сега се стигна до гаф. Уви, този път медията се е издънила, като явно не е съобразила, че Гергана вече е носила именно тази жълта рокля.

Към днешна дата, може би за да покаже, че си е взела поука, синоптичката се появи отново в ефираната жълта рокля, но този път бе подбрала подходящо бельо, чиито дизайн по никакъв начин не се отразяваше негативно за визията й./ jenata.blitz.bg


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ