Преслава легна под ножа, вижте как изглежда сега (Снимка)

Преслава

От близо месец Преслава не поема участия,а предварително поетите бяха отменени и на нейно място изпратени нейни колежки. От музикалната фирма обявих, че певицата има здравословни проблеми но не изпаднаха в подробности.

Преслава пусна мълвата, че е тръшната от грип. Боледуването й обаче се оказа по-дълго от очакваното и наш репортер реши да провери какво се случва. От нейни приятели разбрахме и истинската причина, поради която се наложило да си стои вкъщи.

Оказа се, че Преслава е лягала под ножа. Певицата е решила за втори път тази година да ремонтира носа си, след като огромната гърбица й е комплекс от години.

Преди няколко месеца певицата оправи обонятелния си орган, но не харесала крайния резултат. Наши източници издадоха, че Преслава е имала и проблеми след операцията и се наложило да я повтори, но този път при друг лекар.

Ринопластиката на топ звездата струва около 10 бона, тъй като се спряла на едно от светилата в тази област. За нея това е нищо предвид финансите на приятеля й Павел Лазаров, за който се говори, че има собствен автопарк за близо 1 милион.

Носът на Преслава от години е сочен за нещото, което я загрозява, но тя упорито си го носеше и не искаше да го кръцне. Оказа се, че е имало причина. Преслава е искала да стане майка и чак тогава да започне да се ремонтира. И след като преди половин година роди дъщеря си Паола, сега Преслава решила да махне огромния си нос.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ