Рок тигрицата Милена разтърси с емоционален апел

1560025957_milena_3

Певицата Милена от години насам държи винаги пръста си на „спусъка на справедливостта“ за случващото се в нашата страна. Рок тигрицата не остава безучастна, особено когато става въпрос за живот.

Наскоро тя даде музикална гласност на проблема с кучетата, които биват насилвани да участват в така наречените „битки“.

Много често загубилите тези боеве кучета биват изоставяни, изхвърляни полуживи, с множество рани и едва дишащи. Добри хора обаче ги прибират и възстановяват с много любов.

Такъв е сюжетът и на най-новото й парче „Гладиатор“, което Милена посвещава на този проблем. Текстът е дело на приятелка на Милена – Радостина Тонева.

Любопитна подробност е, че кучето от клипа на песента – черен пидбул, е спасен точно от такива боеве.

„Намерено е и гледано от едно семейство в Перник. Било е изхвърлено след такава битка, полуумряло, изпочупено, изпоядено… И хората го взимат и спасяват. Те са млади и с малко бебенце. Грижат се общо за 7 кучета, пострадали от такива боеве“, пояснява певицата.

Заедно с черния пидбул в клипа участва и дъщерята на Милена – Куини, която го прегръща и си играе с него. Идеята е да се покаже, че дори и кучета от такива бойни породи могат да се социализират и да бъдат добри и гальовни, стига да получат нужното възпитание и отношение от малки.

Самата Милена е дългогодишен кучкар. В момента има три кучета – едно улично и два пекинеза.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ