Борисов разкри каква честитка е получил от Румен Радев за ЧРД, сряза го за субсидиите

бойко борисов, цветан цветанов

Празнуващият днес своя 60-годишен юбилей министър-председател Бойко Борисов разкри каква честитка е получил тази сутрин от президента Румен Радев.

„Благодаря за вниманието. След като президентът сутринта ми се обади да ми честити и вика щях и аз да дойда днес, но трябва да пътувам за Унгария. Щяхме да го минем с фойерверки това за рождения ден. На шега така се посмяхме“, сподели премиерът на военния полигон в Шабла.

След това обаче той втвърди тона спрямо Радев по темата, която вълнува българският политически и обществен живот през последната седмица – партийните субсидии.

По-рано днес президентът заяви, че „субсидиите касаят най-вече съществуването на опозицията, така че едно такова решение задушава опозицията точно преди местните избори“.

„Местният вот е чак октомври. Президентът Радев две години можеше да говори срещу Слави Трифонов. Не съм го чул да се обади“, отговори на твърдението Борисов.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ