Генка Шикерова заряза журналистиката, влиза в ново амплоа

Генка Шикерова

Безработната Генка Шикерова, която скандално се раздели с Нова ТВ преди дни, няма с какво да запълва свободното си време и затова се е посветила изцяло на семейството си. Журналистката е приела ролята на домакиня и на бавачка на децата си, твърди клюкарският сайт Hot Arena.

Сутрин журналистката води двете си дъщери Александра и Кая в училището, което се намира срещу фамозната кооперация с асансьора, в която се шири Цветан Цветанов, пише таблоидът. После ги взема, купува хранителни продукти и се прибира вкъщи да сготви, след което проверява домашните на децата.

Припомняме, че трудовите договори на Генка Шикерова и Миролюба Бенатова с Нова телевизия бяха прекратени, след като те отказаха да останат в медията на специален режим. Този специален режим включва само правене на разследвания на свободна практика.

Веднага след това двете журналистки публикуваха постове в социалната мрежа, от които се видя, че се изкарват едва ли не репресирани.

„Благодаря за подкрепата! Продължавам да вярвам, че истината има значение и рано или късно маските падат“, написа Генка в личния си профил.

Според техни колеги обаче, Шикерова и Бенатова са бесни, че са си изгубили твърдите заплати, които били близо 10 бона на месец.

Те правели все по-малко репортажи и предавания и вземали огромни пари, докато другите бъхтели с пот на челото за жълти стотинки.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ