Морето поглъща Варна и Бургас до 2031 г.

Бургас плаж

Климатичните промени ще променят изцяло планетата ни и начина ни на живот. Промените, които ще настъпят, ще окажат силно влияние и върху България. Това твърди известният бразилски ясновидец Жуселино Нобрега да Лус, който за пръв път е в страната ни.

Наричат го „най-известния пророк на нашето време“, заради дарбата му да вижда в бъдещето. Самият той обаче, определя себе си като анализатор на бъдещи събития.

„Не съм нито ясновидец, нито магьосник. Само пиша писма, които да помогнат на хората да си променят живота“, споделя бразилецът.

В интервю за телевизия Bulgaria on Air, той разказа за опасностите, пред които ще се изправи страната ни и защо някои от събитията, дори и предсказани, не могат да бъдат променени или избегнати.

Климатичните промени и глобалното затопляне ще са причина за огромни промени в света и живота на хората, обяснява той и допълва, че над България също е надвиснала заплаха от сериозни наводнения.

До 2023 г. средните температури през лятото ще се повишат до 42-43 градуса по Целзий, а океаните и моретата ще погълнат огромни територии от сушата.

„Основното, което хората трябва да знаят е, че е нужна глобална промяна, най-вече по отношение на околната среда, тъй като съществува риск до 2043 година 80% от населението на Земята да изчезне, заради климатични катаклизми“, обяснява пророкът, предсказал смъртта на алпиниста Боян Петров и пожара в Нот’р Дам.

„До 2031 г. нивото на световния океан ще се повиши драстично и водата ще залее обширни територии, навлизайки навътре в сушата от 2-3 км. до 100 км. Сред най-засегнатите и ощетени страни ще е и България“, заявява Да Лус.

През 2038 г. населението на Земята ще бъде 14 милиарда души и храната няма да достига. За да се изхрани човечеството ще са необходими още две планети, обясни още Жуселино Нобрега да Лус.

Нобрега да Лус предупреждава също, че на 17 февруари 2021 г. може да се осъществи атентат срещу наш политик в София. Ще гръмне бомба, но ще има и престрелка, поради което ще има много пострадали. „По целия свят има много терористични клетки. Във Франция те са 1200, в България има 300. Една клетка се състои от между един и десет души“, пояснява той.

На 17 ноември 2024 г. пък бразилецът прогнозира смяна на българското правителство и огромна политическа промяна. На власт ще дойде партия с десни възгледи, която още не е създадена.

Определят го като бразилския „Нострадамус“. С голяма точност, бразилският ясновидец предсказва множество събития, сред които са катастрофата в Чернобил и пожарът в Нот’р Дам.

Роден е на 7 март 1960 година в град Флориано, провинция Парана в Бразилия, в бедно семейство. От 5-годишен, заедно с брат си, събира старо желязо и стъкло, които продават, за да помогнат нa семейството си и да могат от време на време да си купуват евтини сладкиши. За пръв път дарбата му се проявява когато е едва 5-годишен. Необяснимата психическа активност, която показва, е необяснима за родителите му и му носи много проблеми през следващите няколко години. Майка му дълги години го води по лекари, психолози и екзорсисти, убедена, че нещо не е наред със сина ѝ.

На 9-годишна възраст сънува първия си пророчески сън, след който всеки следващ сън той разказва на семейството си и баща му старателно записва всичко.

След навършване на 13 години, неговите духовни водачи го насочват и го ориентират към писането на писма до хората, чиито съдби вижда в съня си или до общественици и политици, които могат да повлияят на големи групи от хора.

Нобрега да Лус е известен с точните си предсказания, които отдава освен на пророческите си сънища и на математически изчисления.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ