България полудя от тази гледка: Не е за вярване как изглежда вече Крисия (Снимки)

2019-03-03_09-43-29-795x530

Малката чаровница Крисия, чийто невероятен глас плени цяла България преди години, вече е атрактивна и красива млада дама, пишат колегите от „БЛИЦ“.

15-годишното момиче се промени до неузнаваемост удивително бързо и по всичко изглежда, че е готова да щурмува музикалните върхове не само с глас, но и с дръзка визия.

Наскоро нейната майка Ангелина се похвали в социалните мрежи каква прекрасна къдравелка е дъщеря ѝ, а снимките направо зашеметиха последователите ѝ. На кадрите Крисия буквално не прилича на себе си – гримирана професионално и с ефектни къдрици.

Популярната разградчанка, която напоследък често експериментира с външния си вид, е амбицирана да се развива не само в музиката, но и в киното, заради което скоро ще се запише и на актьорско майсторство.

Крисия се занимава и с танци, които пък са другата ѝ голяма страст.

„Научих много от всякакви преживявания, предизвикателства, имах голямо професионално израстване. Чувствам се по-голяма, отколкото съм“, бе споделила гласовитата чаровница преди година в интервю.

А съвсем скоро очакваме и новия ѝ музикален проект, може би заради който вече е с ефектни къдрици.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ