Мария Игнатова „възпя“ раздялата си с Димитър Рачков

Мария Игнатова

След падането от ефир на „Господари на ефира“ Мария Игнатова остана без работа. За неин късмет обаче, живота ѝ поднася нова възможност за реализация.

В ролята на съдбата този път влиза Влади Ампов-Графа, който винаги може да припознае таланта около себе си. Така се случва и с Мария Игнатова. Оказва се, че красивата блондинка има неподозиран талант в писането на текстове за песни, пише „Уикенд“. А това със сигурност е факт, който няма как да остане незабелязан за откривател на таланти, какъвто е Графа, открил през годините за сцената имена като Михаела Филева, Прея и ВенЗи.

Тези дни излезе и първата песен, чийто текст е писан лично от Мария Игнатова. Очаквано в първия си опит в новия занаят „Господарката на ефира“ разказва за драмата с бившия си любим Димитър Рачков. Песента, чийто текст е писан от Игнатова, логично изпълнява нейната вярна приятелка Алекс Раева.

Именно певицата, която в момента е бременна, е връзката между Мария и Графа – музикантът от доста време е неин продуцент. Новото парче на Мария Игнатова е на английски, пише show.blitz.bg. И за да стане още по-интересно – тя е поканена за главната роля в клипа към песента.

Във видеото Мария играе себе си в моментите, изживени след раздялата с Рачков. Тя плаче, смее се истерично, пуши, прекалява с алкохола, но накрая се съвзема от болката и отново се превръща с сексапилната и уверена жена, която всички познават.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ