Майка прегази с джип детето си

Линейка

26-годишна жена от щата Тексас е прегазила с джипа си едно от трите си деца, докато играели на популярната в САЩ и изключително опасна игра на “кокошка“.

Играта се е състояла в това, че трите деца трябвало да тичат срещу джипа на майка им и в последния момент да отскочат встрани, преди да ги е блъснала. Едно от тях обаче – на 3-годишна възраст – не успяло да се отдръпне навреме и попаднала под гумите на връхлетялото го превозно средство.

Трагедията се е случила на 11-и юни, а жената е била моментално задържана от полицията. Срещу нея вече е повдигнато обвинение за непредумишлено убийство и, ако бъде призната за виновна, я грозят 10 години затвор.

Останалите ѝ две деца са отнети от социалните служби.

,,Задължение на всеки един родител е да пази живота на своите деца, дори понякога и от самите себе си. Колите не са играчка, а да играеш на подобни “игри“ с децата също не може да бъде игра“, заяви говорител на прокуратурата в щата Тексас.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ