Жена се съживи след клинична смърт и стъписа с разказа си

Болница

Майка на четири деца от град Финикс, щата Аризона – Тина Хайнс се е върнала към живота, след като е била обявена за изпаднала в клинична смърт, съобщава CNN.

През февруари 2019 година жената е преживяла сърдечен пристъп и е била в състояние на клинична смърт в продължение на около 27 минути. Лекарите трябвало няколко пъти да „рестартират“ сърцето ѝ, докато то заработи отново. Пациентката се събудила, когато медиците вече били изгубили надежда и изключили дефибрилатора.

Болничният персонал разказва, че жената не е могла да говори, защото била включена на командно дишане. Тина обаче поискала химикалка и лист, на който написала фразата „Истинско е“ (It is real). Когато семейството ѝ, което било в болницата по това време, я помолило да уточни какво означава написаното, тя вдигнала глава към небето и кимнала. По-късно, след като започнала да се възстановява, тя уточнила, че видяла Рая и фигура, която приличала на Исус Христос. Пред местно издание жената разказа: „Беше толкова реално. Цветовете изглеждаха много ярки.“

Изданието пише, че племенницата на жената – Мади Джонсън се вдъхновила от вълнуващата история на леля си и решила да си татуира надписа върху листа.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ