Условна присъда за врачанин, провесил жена през балкон

кат враца

Врачанският районен съд е постановил условна присъда от 10 месеца затвор за местен мъж, провесил жена през балкон, заканвайки се да я убие.

От документите по делото става ясно, че битовите скандалите започнали в средата на май месец миналата година. Първият път, когато П. Н. се заканил да умъртви В. М., бил на 16 май. Тогава с жената се намирали в близост до врачанския язовир „Дъбника“. Незнайно защо мъжът се разгневил и започнал да крещи по В.М. „К*рво, сега ще те пребия” и „Ще те хвърля в язовира и никой няма да те намери”. Всичко обаче свършило само със заплахи и жената се прибрала в града.

Няколко дни по-късно подсъдимият и жертвата му се срещнали отново, разказва BulNews. На 19 май 2018 г. П. Н. бил в апартамент в града с жената, като отново напрежението помежду им ескалирало. Този път гневният мъж стигнал до там, че сграбчил В. М. и я провесил през терасата на апартамента. Ужасът бил голям, защото обезумелият мъж постоянно ѝ крещял „Да те хвърля ли през терасата, как да те убия”.

Жената се отървала благодарение на съседите си, които се притекли на помощ и повикали полиция.

Освен 10-месечната условна присъда П. Н. е задължен да заплати и разноските по делото в размер на 290 лева. Определението на районния съд е окончателно.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ