Късметлия от Кюстендил спечели Форд Мондео от „ТОТО 2 – 6 ОТ 49“ на Спорт ТОТО

1561814803-viktor-grigorov-avtomobil

Навръх Петровден екипът на Български спортен тотализатор организира специално събитие в Кюстендил. Поводът бе връчването на ключовете за чисто нов автомобил Форд Мондео. Прекрасното и удобно возило бе спечелено в 41-ви тираж от Втори тото шанс на играта „Тото 2 – 6 от 49“. Освен ключовете за колата от СПОРТ ТОТО раздадоха още много допълнителни награди. Музикалните изпълнения и специалната ТОТО томбола превърнаха деня в празник за всички жители и гости на града.

Новият собственик на нов удобен автомобил е Виктор Григоров. Той е родом от Кюстендил, но в момента живее в София. Виктор е на 31 години и работи като мениджър в телекомуникационна компания. За печалбата си късметлията разбрал, когато отишъл в тото пункта да си пусне фиш за следващия тираж. Той научил, че в Кюстендил е спечелен автомобил, но до последно не вярвал, че късметът ще се усмихне именно на него. След като касиерката му съобщила радостната новина, той побързал да изненада семейството си.

Виктор разказва, че в момента има кола, но няма търпение да я замени и да седне в чисто новото си возило. „Пожелавам на всички участници в игрите на СПОРТ ТОТО да не престават да вярват и да имат моя късмет. Разбрах, че още един съгражданин е спечелил кола от тотото миналата седмица. Убеден съм, че ние от Кюстендил сме късметлии.“, споделя щастливият печеливш. Ключовете от автомобила връчи г-жа Юлияна Анчева – районен мениджър в Югозападна регионална дирекция на Български спортен тотализатор.

„Честито на късметлията и пожелавам на всички участници в игрите на Български спортен тотализатор много печалби! Джакпотите в игрите на СПОРТ ТОТО растат непрекъснато и се надявам следващият милионер да е от тук“, каза г-жа Анчева.

От специалната ТОТО томбола Красимир Рамански от петричкото село Кърналово спечели голямата награда – Smart LED телевизор. „От СПОРТ ТОТО ми направиха страхотна изненада и невероятен подарък“, радва се Красимир и пожелава късмет на всички участници в игрите.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ