Не съм с Кубрат Пулев, изригна гимнастичката, обявена за негово гадже

Кубрат Пулев, Джени Суши

Не съм с Кубрат Пулев! Това обяви спряганата за негово гадже Стелиана Янкова, пише в. „България днес“.

В последните дни се появиха информации, че чаровната бивша гимнастичка е заменила Андреа в обятията на боксьора. Нещо повече, Стелиана бе набедена, че е причината за раздялата на Кобрата и певицата.

Според слуховете Стелиана и Кубрат били заедно поне от една година. Някои дори обявиха, че девойката е бременна от боксьора.

„Оценявам това, че се свързвате с мен, преди да пишете. В статиите, които се изписаха по мой адрес, няма истина. Това, което мога да ви кажа за мен, е, че имам дългогодишен приятел. Той се казва Мартин“, споделя Янкова пред изданието.

Тя не търси медийно внимание и няма никаква идея откъде са тръгнали слуховете за нея и Кобрата. Самата Стелиана е от Търговище, но живее в София. Тя е бивша гимнастичка, като бе част първо от клуб „Алегро“, а след това и от „Левски-Плюс“.

Носителка е на златни медали на различни уреди от две държавни първенства. Има отличия от редица турнири. Преди няколко години имаше кратка връзка със сина на Аня Пенчева – Ангел Караньотов.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ