Обраха Коцето на плажа (Кадри)

1564176021_nadya_4

С настъпването на най-топлите дни през годината, родните знаменитости отпрашиха към морските курорти, за да се насладят на летните си отпуски. Но ваканцията на поп фолк изпълнителя Константин се оказа не съвсем идилична, пише вестник „Телеграф“.

43-годишният певец реши да сподели с феновете си неприятната случка, в която е станал жертва на ужасна кражба. Историята за наглия крадец Коцето сподели във видео, което публикува на официалната си Facebook страница. Но, опитвайки се да бъде максимално описателен, допусна груба грешка, която не остана незабелязана от част от многобройните му почитатели.

„Искам да съобщя за един проблем. Днес някой изключително нагло , безцеремонно ми е откраднал книгата „Тютюн“ на Димитър Талев. Ще разровя всички сепарета, чадъри, шезлонги и ще видя кой ми е гепил книгата. Каква наглост“, жали се във видеото, снимано на плажа, Коцето.

Видеото може да изгледате ТУК.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ