Славчо Атанасов официално издигнат за кмет на Пловдив от ВМРО и НФСБ

12

Пълна ревизия на управлението на досегашния градоначалник, обещава кандидатът.

Кандидатурата на Славчо Атанасов за кметския стол в Пловдив бе издигната официално от НФСБ и ВМРО. Това се случи днес в Пловдив в присъствието на председателя на НФСБ Валери Симеонов и заместник-председателя на ВМРО Искрен Веселинов. На събитието присъстваха и пловдивският депутат от ВМРО Александър Сиди, депутатите от Обединени патриоти от НФСБ Валентин Касабов и Борис Ячев.

Правим първа крачка с първата обединена патриотична кандидатура за местните избори, каза Симеонов. Веселинов допълни, че Славчо Атанасов ще обедини енергията на пловдивчани.

Пълна ревизия на управлението на Иван Тотев, съкращаване на администрацията, всеки ден прием за граждани, справедливи данъци, построяване на шест нови детски градини, възстановяване на гражданските съвети по районите и цялостна проверка на общинската фондация „Пловдив 2019“ обеща кандидатът на НФСБ и ВМРО. „Горчивите хапове“, които щял да наследи от Иван Тотев, били зоологическата градина и неработещата електронна система от транспортния проект.

Обещанията му са изброени в 17 точки, които бяха оформени като обществен договор, който беше разписан между него и местните лидери на ВМРО и НФСБ. Сред тях са прозрачност в обществените поръчки, които преди да бъдат пуснати, ще минават за становище през прокуратурата, повече правомощия и пари за районните кметства, изграждане на пътния възел „Модър“-„Царевец“, запазване на Бетонния мост, реализация на Водния проект.

В подкрепа на Атанасов се изказа 86-годишната общинска съветничка от НФСБ д-р Лилия Учкунова.

Кандидатът заяви, че само обединени могат да победят ГЕРБ в Пловдив. Той каза, че е отворен за подкрепа и от други демократични партии.

Предстоящите местни избори са четвърти поред за Атанасов. През 2007 г. той спечели с подкрепата на ГЕРБ, но впоследствие партията на Борисов беше извадена от управлението му и заменена с БСП. На последните два местни вота той беше побеждаван от Иван Тотев. Трябва да променим модела, който той оставя, обясни претендентът на НФСБ и ВМРО.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ