Зазвуча Менделсон: Шеф Токев вдига сватба, ето коя ще е щастливата булка (Снимки)

Image_4681411_128

Сватба чука на вратата на шеф Андре Токев. Майсторът на гурмето скоро ще се сдобие със зет и подчинен в едно, след като малката му дъщеря Елиза откри любовта в лицето на най-добрия ни сладкар Алекс Иванчев.

Бившият любим на Стефани от „Мастър шеф“, която се прочу с танците си на пилон и участие в клип на рапъра Криско, в момента е на романтично пътешествие с Елиза в Париж. Двамата не крият любовта и близостта си и постоянно публикуват снимки от романтичния воаяж в социалните мрежи.

Дъщерята на шеф Токев също като него върти ресторант и работи рамо до рамо с бъдещата си половинка, който от години е в екипа на Токев. Повелителят на гурмето изцяло одобрява връзката на дъщеря си със сладкаря. Именно Алекс е майсторът на десертите в ресторанта на Токевата щерка, след като дълго време бе в заведението на шеф Андре.

Двамата с Елиза се влюбили малко след като Алекс скъса с атрактивната Стефани. Той признава, че не гледа назад и е напълно щастлив с огнената Елиза, с която планират освен Париж да посетят това лято и едно от най-интересните места у нас – биоимение, създадено от техен приятел в село Дъбравите, пише ежедневник.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ