Жена влезе в психиатрия след среща с „мечтания мъж“ и екскурзия до България

Заснемане

В Лондон 28-годишната Сесил Фиела отиде в психиатрична болница след среща с „мъжа на мечтите си“.

Младата жена дошла от Норвегия, за да учи в един от университетите в Лондон. В Тиндър тя се запознала с невероятен млад мъж, който бързо я омаял в чата. Така Сесил се съгласила да излезе на среща с него.

„Мъжът на мечтите“ или, както той предпочитал да се нарича „диамантеният принц“, още на първата им среща отвел жената с частен самолет до България. Там прекарали страхотно, но след това поради „мистериозни обстоятелства“ човекът бил принуден да излети. Общуването им продължило в чата.

След месец любов онлайн мъжът помолил Сесиле да отвори платинена кредитна карта, с която да плати за неговото пътуване и за бодигард, тъй като по думите му той имал много „врагове“. Той добавил, че бил заплашван.

Влюбената без колебание изпълнила всички изисквания на мъжа. „Сигурността“ му струвала 224 хиляди долара, а мъжът обещал да върне всичко до 54 дни.

Тогава студентката научила ужасната истина. „Мъжът на мечтите“ бил опитен измамник, който е издирван от полицията отдавна. Той е обвинен в кражба, фалшификация и измама.

Сесил едва преживяла жестоката истина. Тя била на прага на полудяване и трябвало да потърси помощ от психиатри, както и да премине курс на рехабилитация.

Израелската полиция е задържала Казанова. Оказва се, че Сесил не е единствената измамена жена.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ