Голяма звезда от „Откраднат живот“ аут от осмия сезон на сериала

откраднат живот1

Тежки болежки са извадили Владо Карамазов от осмия сезон на „Откраднат живот”, който се снима в момента, написа HotArena.

Половин година актьорът не могъл да си обърне внимание заради много работа, а през това време здравето му съвсем рухнало. Сега той най-после е решил да каже „Стига!” и отказал почти всички свои ангажименти, за да се лекува.

Поне за момента звездата на родния театър не е споделил точно какво го мъчи, но се говори, че отдавна страдал от дископатия. Подобен проблем имаше и героят му в докторската драма – д-р Карагьозов. Имало дни, в които Владо трудно ставал от леглото заради болките в кръста, които се разпространявали и по краката му. Въпреки това обаче правел нечовешки усилия и продължавал да играе и в театъра, и в сериала „Откраднат живот”, че даже и да ходи по срещи с фенове. С времето обаче нещата така се усложнили, че вече било невъзможно да отлага лечението. Именно затова актьорът е отказал участие в поредните нови епизоди на „Откраднат живот”. Това сподели самият той в отговор на въпрос на фен дали ще участва в „още един сезон” на сериала.

„В този няма да участвам, защото трябваше да си почина и да си обърна внимание на здравето. Трябва да се приведа в стабилна работна форма, защото през изминалите 6 месеца не бях. Човек трябва да знае къде да спре, защото не сме тук за ден-два. Трябва да мислим генерално и в бъдеще. Истината е, че нямах сили за този сезон, който се снима сега, и не бях напълно възстановен от една моя сериозна болежка”, разказа откровено Карамазов.

Той стигна още по-далеч, признавайки, че е готов не само за загърби сериала, но и напълно да се откаже от кариерата си като актьор. „От няколко години си мисля, че може би е по-добре, ако човек постоянно се предизвиква и хваща нови пътища. Така някак същински и пълно ще се изживее животът. Затова аз подхванах различни посоки и занимания. Интересни са ми и искам да се развивам в тях. Актьорското майсторство е ясно. Това правя 20 години. Но не е ли по-добре и друго да се опита? Мисля, че е! Затова бих се отказал от моята професия заради други предизвикателства”, сподели още звездата. Макар да не уточнява точно какво го интересува като евентуална бъдеща кариера, се предполага, че това е фотографията и поддържането на собствен сайт, с които Карамазов от доста време се занимава извън своята основна професия.

Карамазов от няколко той категорично отказва да поема роли в нови театрални постановки, като същевременно редуцира и старите си представления. Така например наскоро изигра за последен път любимото на много театрални зрители „Спанак с картофи”. Въпреки че интересът към спектакъла никога не е стихвал, а билетите се продаваха като топъл хляб, актьорът отказа да се занимава занапред с това представление. Все пак той не слиза окончателно от сцената. Продължава да играе в няколко спектакъла на Народния театър, като признава, че любима му е френската комедия „Богът на касапницата”, където участва и Юлиан Вергов.

Въпреки всичко Владо даде надежди на феновете си, че поне засега няма да изостави напълно своята работа на сцената и пред камерата и ще приеме роля в сериал, макар и не в „Откраднат живот”. „Ще има и други сериали, смятам, че доста скоро пак ще се гледаме на екрана”, твърди звездата. Вероятно има предвид очаквания втори сезон на кримката „Дяволското гърло”, в който още преди месеци бе съобщено, че ще участва въпреки дископатията.

Никакви болести не са в състояние да спрат звездата да кръстосва пътищата на планетата. Запитан каква е най-голямата му мечта, Карамазов отговаря: „Да обиколя целия свят. В момента съм на половината” и уточнява, че е бил в повече от 50 държави. Най-новото му засега пътуване е от преди дни – до Португалия.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ