Златка на Благой Георгиев се излага, разкриха я какви ги върши (Снимки)

Заснемане

Златка Райкова вместо да се харесва, тъй като се намира в най-хубавия си период – бременността, се срамува от себе си, заради качените малко повечко килца, пише HotArena. Както е известно, половинката на Благой Георгиев ще става мъжка майка.

„Бяхме казали, че няма да публикуваме снимки на Златка, но за нас това не е нормално“, написаха админите на Инстаграм страницата „therealsfw2“, която не спира да отваря очите на феновете за това какво реално представляват отвътре и как в действителност изглеждат отвън родните ВИП персони.

Те редовно и с основание осмиват половинката на Райкова – Благо Георгиев, но за нея се бяха зарекли да не пишат и коментират нищо, тъй като е бременна и искат да й пощадят психиката. Уговорката не бе спазена, тъй като Златка премина всякакви граници и сама се изложи. Тя не просто стана за смях, а предизвика огромното съжаление на хората с това, че непрекъснато се вталява до неузнаваемост с Фотошоп, когато би трябвало да се радва на най-ползотворно качените излишни килограми в живота си.

На една от малкото светски прояви на Райкова лъсна цялата истина, а именно, че моделката съвсем не едрее само на корем, а е заформила малко бузи и повече кълки. За пред аудиторията й в Инстаграм това разбира се е прикрито зад стабилна обработка с програмка за редактиране на снимки.

Да, но фотосите в страницата на известна фотографска агенция, заснела мероприятието, не са пипнати, благодарение на което измамата на Златка излезе наяве, добавя HotArena.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ