Изненада: ГЕРБ атакува местните избори с любимец на „синя“ България

Заснемане

ПП ГЕРБ-Своге проведе общо събрание на структурата за номиниране на кандидати за кмет на Община Своге. Присъства областният координатор на партията за Своге г-жа Николина Ангелкова.

В номинациите за кмет попаднаха Жоро Цветков, Рени Кръстанова и Христо Йовов. Първият си даде отвод и сподели, че няма да участва в надпреварата за кметския стол на тези избори. Рени Кръстанова поради лични причини, също даде отвод.

Единствената номинация, която остана, бе тази на Христо Йовов, който я прие. Бившият футболист и ръководител в Левски даде обещание да оправдае доверието на членовете на ГЕРБ-Своге.

„Пожелаваме успех на г-н Йовов на предстоящите местни избори и вярваме в победата!“, обявиха от ПП ГЕРБ-Своге.

Припомняме, че и през 2011 година Йовов беше кандидат за кмет на Своге, подкрепен от широка коалиция. След първия тур обаче остана трети.

Четири години по-късно Бижутера получи покана от тогавашния градоначалник Емил Иванов и стана зам.-кмет с ресор образование, култура и социални дейности. В началото на юли 2016 г. Йовов подаде оставка.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ