Разпродават имоти до райските палати на Слави Трифонов

слави трифонов

Частен съдебен изпълнител разпродава на търг къщи в тузарско селище „Делта Хил“, известно като пернишкия „Ориндж каунти“. Постройките, които са сложени на тезгяха, са общо 9. Те са собственост на естонско-българската компания „Делта имоти“ и са с учредени договорни ипотеки, пише Struma.bg.

Желаещите да станат съседи на звезди като Слави Трифонов, Иво Сиромахов, Яна Маринова, Мариана Попова и още известни личности трябва да се бръкнат дълбоко в джобовете.

Най-евтината къща е с площ от 174 кв.м и с първоначална тръжна цена от 183 931 лв. Най-скъпата пък е 332 кв.м и наддаването за нея ще започне от 349 577 лв.

Всичките къщи са на два етажа и имат дворове. На първия етаж има антре, кухня трапезария, дневна, тоалетна, коридор, склад, котелно и гараж за две коли. Стълбище пък води към трите спални на втория етаж, които са със собствени бани, мокро помещение и тераса.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ