Изненада! Трифонов пред Агенцията по вписванията: „Шоуто на Слави“ няма да спира

Слави Трифонов, Бойко Борисов

Слави Трифонов ударно прехвърля фирмите си на дясната си ръка Евгени Димитров-Маестрото, твърди Lupa.bg. В последните 2 седмици се наблюдава сериозно движение в данните на дружествата, в които шоуменът или участва като представител, или е съсобственик и шеф на борда на директорите.

Той се готви да оглави партията си „Няма такава държава“ на 5 октомври и за целта се разделя със собствеността и капиталите.

Любопитно обстоятелство обаче е, че учиндолецът е декларирал пред Агенцията по вписванията миналата година, че фирмата му „Седем-осми“ АД, която бе двигател на продукцията „Шоуто на Слави“, че в следващите години няма намерение да променя дейността си, както и че телевизионното предаване няма да спира.

„През 2018 и следващите години дейността ще продължи да се развива като се утвърждава успешния формат „Шоуто на Слави“ като същевременно предлага нови формати и предавания, както в рамките на шоуто, така и като самостоятелни програми.

Възможност за развитие дава и разширяването на приходите от реклама, както в мероприятията, организирани от дружеството, така и от индивидуалните изяви на основните лица участващи в шоуто, издаването на музикални албуми и др.“, пише в Годишния отчет за дейността на фирмата, гласуван и публикуван в Търговския регистър през април тази години (оригиналният правопис е запазен – б.р.).

От финансовите справки на „Седем-осми“, която е с внушителния капитал от над 9 милиона лева, става ясно, че всяка година компанията е генерирала чиста печалба от близо 200 бона, като най-добри са били 2017 и 2018 г.

Същевременно в началото на тази година Трифонов е бил преизбран за председател на борда на директорите на дружеството с мандат чак до 2024 г.

Сега обаче с формирането на „Няма такава държава“ той ще трябва предсрочно да оваканти поста си. Очаква се Маестрото да го наследи в „Седем-осми“.

Към момента сайтът на компанията не е активен, а хиляди българи чакат именно там да видят имената си от обявената навръх Гергьовден томбола за подаръци от „Шоуто на Слави“, включително и мерцедесът му „Ес класа“ за стотици хиляди левове.

„През всичките тези 19 години аз съм получил 1435 подаръка от гостите ни в шоуто. Към тях обаче аз прибавям диванчето в шоуто, моя стол, бюрото, шестте портрета на Краси Радков, Мариан Бачев, Иво Сиромахов и моя милост, нарисувани от Володя Кенарев, както и 9 книги.

Това са 9 безценни книги. Това са 9-те книги, в които са писали гостите ни в шоуто. … И тези 9 книги, уважаеми зрители, също са ваши. Деветима от вас ще имат възможността да притежават частица от духа на толкова много хора, гостували в шоуто.“ – обяви тогава Слави Трифонов.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ