Огромно щастие сполетя президента Георги Първанов

георги първанов

Държавният глава на България (2002-2012) Георги Първанов е станал дядо на трето внуче преди седмица, съобщава Lupa.bg, като се позовава на негови приближени.

Маститият социалист, който след края на втория президентски мандат се отцепи от БСП, за да основе лявата партия АБВ, е щастлив след появата на първото дете на малкия си син Ивайло.

Съпругата на президентския наследник Росица е родила мъжка рожба в софийска АГ болница. Майката и бебето вече са изписани и са обгрижвани от цялата фамилия Първанови. През 2016 г. синът на президента Ивайло се венча на бляскава сватбена церемония за красавицата от Враца, която работи като мениджър в СПА хотела му „Стримон“ в Кюстендил.

Новороденото внуче е трето за президента Георги Първанов и съпругата му Зорка. Първите две внучета са деца на големия им син Владимир. Първото внуче на Първанов се роди през 2011 г. и носи неговото име – Георги, а през лятото на 2015 г. се появи и първородната внучка Виктория.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ