Цветанка Ризова лъсна по бански (Снимки)

Цветанка Ризова

Цветанка Ризова предпочете българското Черноморие за тазгодишната си лятна почивка, видя единствено „Ретро“. Водещата на „Лице в лице“ не се изкуши от лукса на най-оборотните и актуални морски курорти у нас, а отново избра да изпусне парата във вечния Несебър.

Въпреки че Цветанка е една от най-скъпоплатените журналистки в родния тв ефир, очевидно цените на чадърите и шезлонгите и на нея ѝ се виждат завишени. За да не харчи излишни пари за сянка, тв звездата опъна кърпата си директно на пясъка, досущ като обикновените туристи. Журналистката не държеше да се припича на първа линия до водата, а се просна на първото свободно пространство между шезлонгите, което зърна. За да не привлича излишни погледи върху себе си, 54-годишната Ризова се бе дегизирала с шапка тип „идиотка“ и огромни слънчеви очила, прикриващи половината от лицето ѝ. За сметка на това бе оставила на показ повече плът, тъй като банският, с който се появи, беше от две половинки, решен в тъмносин нюанс. Компания на плажа не ѝ правеше настоящият ѝ възлюбен – лекарят Веселин Йолов, а само мобилният ѝ телефон. Разглеждането на смартфона тв водещата редуваше с пушене на цигари. Всеизвестен факт е, че тютюнът е най-големият порок на журналистката, която признава, че пуши най-вече за да поддържа фигурата си в желаните килограми.

Край морето телевизионерката посрещна и скорошния си 54-ти рожден ден, който отпразнува в скромната компания на някои от най-близките си приятели. Говори се, че Ризова никога не нощувала по хотели, защото от години била собственичка на луксозен апартамент в българското Сен Тропе, а именно – в курорта Свети Влас. С него Цветанка се сдобила покрай дружбата си с предприемачите милионери Йордан и Динко Диневи. Точно по същото време през 2017 г. водещата бе забелязана от родни туристи да се прибира във въпросното морско жилище с по-млад от нея мъж. Тогава стана ясно, че тя се е разделила с дългогодишния си съпруг – бизнесмена Анатоли Георгиев, а негов заместник в сърцето и постелята ѝ вече втора година е младият доктор Веселин.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ