Родна чалгаджийка чукна 50 и си пусна голи домашни снимки

Есил Дюран

Певицата Есил Дюран напоследък превъртя играта и започна да гради нов имидж. Дълги години се опитваше да се представя в обществото като изискана дама, а откакто навърши 50 започна да се съблича и изумява с провокативните си фотоси.

Тези дни чалга дивата се щракна в довра на къщата си, качена на стълба с градинарска ножица в ръка, облечена в изрязан бански костюм и щедро показваща задните си части. „Градинарят ми отиде на плаж“, заяви Есил и затова е решила сама да подстриже храстите.

Нейни колежки са в потрес от поведението на Есил. Те са наясно с болезнената ревност на нейния мъж Бобо, който дори я спираше от участия. За да не я зяпат други мъже, той й спретна фитнес зала в двора. И общо взето Есил живееше чуденосно, но в птичи кафез.

Появиха се слухове, че вероятно е била шута на мъжа си и затова го раздава така разюздено. Но това бързо е опроверга, тъй като наскоро са били заедно на почивка в Гърция. Това не пречи на певицата да захожда по женски на родното Черноморие. Явно вече има по-голяма свобода от мъжа до себе си, както и в професионален план, след като напусна „Пайнер“ и вече е самопродуциращ се изпълнител.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ