Скръбна вест: Издъхна собственика на една от най-големите верига магазини в България

Свещ

Един от тримата собственици на търговската верига „Зора“ – Пламен Стойков, почина на 13 август, вторник – месеци преди да навърши 59 години.

Икономистът е от основателите на компанията през 1991 година, която днес се управлява от три поколения.

Пламен Стойков се грижеше за финансовите ресурси и бизнес развитието на европейските марки, които се продават в магазините на „Зора“.

„Ерудиран, с много ясна визия за фирмения растеж. Прагматик, раждащ добри идеи, който ще ни липсва много“, сподели съдружникът му Стефан Милушев.

Пламен Стойков си отива след изненадващо и скоростно развило се заболяване – само 5 месеца след поставяне на тежката диагноза на 8 март.

Колегите му написаха: „Твърде рано си отиде – в разцвета на силите, на плановете и на мечтите за развитието на фирма „Зора“. Остави огромна празнота.

Много ще ни липсваш – като ръководител, като колега, като приятел. Ще останеш завинаги в сърцата ни. Нека е светъл пътят ти, приятелю“.

Пламен Стойков ще бъде изпратен с опело на 16 август, петък. от 10 часа в храм „Света София“. Погребението е от 12,30 часа на Централни софийски гробища, парцел 53, ред 21, гроб 1 А.

Поднасяме своите искрени съболезнования на партньорите ни от верига „Зора“ и на семейството на Пламен Стойков.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ