Кошлуков студент на 53

Емил Кошлуков

Емил Кошлуков вярва в максимата, че човек се учи, докато е жив. Дори на 53-годишна възраст новоизбраният генерален директор на БНТ няма скрупули да сяда на студентската скамейка с младежи, на които може да бъде баща. Неотдавна новият шеф на телевизията майка записал трето висше образование в Софийския университет, като си избрал екзотичната специалност „Египтология и асириология“.

Някогашният лидер на „Новото време“ е завършил Английската гимназия в Пловдив. В казармата е осъден на 6 години затвор за предизвикване на бунт. Освободен е през 1988 г. През 1989-а става студент по английска филология в Софийския университет. В периода 1991-1996 г. пък учи политология в Калифорнийския университет, Санта Барбара.

Покрай третото си висше Кошлуков толкова се запалил по египетската култура, че наскоро си подарил екскурзия до страната на фараоните. С кого обаче я споделил и дали воаяжът е минал под знака на романтиката, наследникът на стола на Коко Каменаров не признава. През годините телевизионерът неколкократно е подчертавал, че в живота му значение имат три жени – майка му, майката на детето му и дъщеря му. Слуховете за аферите му с чувани и нечувани манекенки Емил счита за силно преувеличени. Що се отнася до личния му живот, той отбелязва с любов, че с майката на единственото си дете са все още в отлични отношения. В момента Наталия и щерка му живеят в Америка, където бившата му жена има крупен бизнес, който върти заедно със сестра си. Всяка година Кошлуков отскачал поне за месец при двете си най-любими същества. За любовната си афера с красивата Наталия той споделя, че е започнала още в ученическите им години. С нея били съученици още в първи клас. До седми учели заедно, но после той сменил училището. Когато попаднал в затвора, Наталия изпъкнала сред всичките му обожателки, защото започнала редовно да му пише писма. Така всичко тръгнало от приятелство, а по-късно се превърнало и в любов. Не след дълго се родила щерка им Алис, но двамата никога не са имали официален брак. „Може би пропуснахме момента, а може и да предстои“, отговоря двусмислено Кошлуков на въпроса дали се вижда като младоженец.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ