Фандъкова и Борисов след гнусни снимки: Има граници, които не се прекрачват!

Борисов-Фандъкова

Мръсни снимки на приятелката на кандидата за кмет на София на „Демократична България“ арх. Борислав Игнатов, публикувани от агенция ПИК, предизвикаха масово възмущение в социалните мрежи.

„Не приемам опитите чрез публикуването на лични снимки на едно момиче да се уязви кандидат за кмет на София. С подобни похвати се прекрачват граници, които досега не са били преминавани. Не приемам такъв тип действия и категорично ги осъждам“, написа и премиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов.

„Има граници, които не могат НИКОГА да бъдат прекрачвани – това са границите на човешкото достойнство. Опитът да се уязви един от кандидатите за кмет на София по такъв отвратителен начин, е не само недостойно, то убива смисъла от всичко, което правим. Казвам го като човек и жена! Изборите идват и заминават, но трябва да останем човеци!“ Това написа в профила си кметицата на София Йорданка Фандъкова, която е кандидат за четвърти мандат.

„В една кампания трябва да се уважава не само достойнството на всеки кандидат, но да не се посяга на достойнството на неговите близки, каза Фандъкова пред „24 часа“, който я потърси след емоционалния й пост. Успях в годините, в които съм в политиката да запазя семейството си извън медийното любопитство. Изборите идват и свършват, но след тях ние продължаваме да бъдем най-ценни за близките си.“



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ