Мегз изглежда все по-бременнa (Снимки)

1567666718_megz_4

Мегз е вманиачена по визията си и държи мерките й да изглеждат перфектни на снимките, само че това все повече изглежда, че няма да продължи дълго.

На твърде много снимки вече скандалната дизайнерка прикрива понаедрялото си коремче, за което все още и дума не обелва, освен разни намеци между редовете.

Дали става дума за бременност обаче, много скоро ще стане ясно.

Още преди малко по-малко от месец ви обърнахме внимание на закръгленото коремче на Мегз и въпреки че бременността й става все по-очевидна, тя всячески се старае да насочи вниманието към други теми.

И все пак амбициозното миньонче няма да може още дълго да увърта за състоянието си, колкото и да се старае.

В един от своите постове преди повече от месец обаче, Каканашева отговори много лаконично на коментар за външния си вид:

„Вижда се, че и корема ми вече не е идеален. Та аз имах плочки. Вече едвам влизам в XC размер и се чувствам вечно надута. Но през различните периоди от живота ни тялото се променя. Аз свиквам с моето сега. Мъжът ми казва, че съм по-хубава и аз си се харесвам“.

Освен това наскоро Мегз се бе заела да проучва и кои са най-добрите места за отглеждането на дете, което е още едно потвърдждение за радостното събитие в живота й.

Източник: Show.blitz.bg


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ