Красимир Богданов, ВМРО: Шпионският скандал ще се отрази на отношенията с Русия

красимир-богданов

„Определно това е един от скандалите, който ще се превърне в сканадал на годината, защото засяга межуднародните отношения. За мен се води активна външна пропаганда.“

Това заяви по повод шпионския скандал депутатът от ВМРО и зам.- председател на външната комисия в парламента Красимир Богданов, който е и номинация на паритята за кмет на Враца.

Той обясни, че този скандал вероятно ще се отрази на отношенията с Русия, няма обвинения към руската страна, а за български лица, ако наистина има разум, би трябвало да продължат всички започнати дейности между двете страни, но ще има известно охлаждане между двете страни.

„Малко закъсняло бе решението към „Атака“, аз лично не мога да приема, когато една от формацията за две години не е предложила нито един законопроект, единствена тема са оставки на коалиционните партньори. Други са създатели на ОП, а не Волен Сидеров, не чух нито една дума срещу нашия противник ДПС или срещу управленски решения на управляващата партия“, коментира разрива с „Атака“ депутатът от ВМРО.

Богданов посочи, че имат добри отношеине с колегите си от Атака, които не са от ръководството и посочи, че имат зависимости от Русия.

На този етап не са разглеждали кого да предложат за зам.-председател на НС на мястото на напусналият Явор Нотев, но вероятно на следващото заседание ще коментират тази тема и ще излъчат предложение.

Той посочи, че има административен опит като общински съветник във Враца, не е прекъснал връзката с местното самоуправление и заяви, че има какво да даде на Враца, ако бъде избран за кмет на града. Богданов се закани и със спиране на обществени поръчки във врачанската болница, за да може тя да бъде стабилизирана.

Той прогнозира, че мачът не е решен в София и освен двете кандидатури на Мая Манолова и Йорданка Фандъкова, че ще има и други сериозни кандидати, като потвърди и той, че Ангел Джамбазки е от номинираните.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ