Бащата на убития от Полфрийман студент: Нека Калпакчиев да ни обясни решението си

Image_7664642_1126

Бащата на убития от Джок Полфрийман студент Андрей Монов – Христо Монов, призова Калин Калпакчиев публично да обясни решението да пусне предсрочно убиеца на свобода.

Нека обърнем схемата. Когато се случи нещо скандално и обидно за държавата ни, не ние, жертвите, адвокатите ни или прокуратурата да коментираме. Нека да говори съдията, който е взел решението, каза пред колегите от „24 часа“ Христо Монов.

По-рано днес стана известно, че чужденецът излиза от затвора предсрочно. Решението е на състав на Софийския апелативен съд с председател Калин Калпакчиев, който е и шеф на съюза на съдиите, и колежките му Весислава Иванова и Виолета Магдалинчева.

„Доколкото знам Калпакчиев е доста медийно активен, значи може да говори пред медиите. Тогава нека излезе и защити решението си. Може пък да ни убеди, че е бил прав и ние да му повярваме”, каза с болка Монов. Той е известен психолог и бивш депутат от левицата.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ