Пиарката на ВМРО избухна срещу предсрочното освобождаване на убиеца Джок Полфрийман: Това е национално предателство от страна на съда

Заснемане

Пиарката на ВМРО Екатерина Анева, която е юрист от Софийския университет, избухна срещу освобождаването на убиеца Джок Полфрийман от затвора предсрочно.

„Отказвам да съм част от тази съдебна система, която освобождава преждевременно убийците на нашите деца! Съжалявам, да, ПР съм на ВМРО – БНД, на партия, която е част от управляващото мнозинство, НО! Това не ме прави по –малко човек от всеки друг. Имам синове на годините на погубения Андрей Монов. Боли ме. Боли ме много. Всяко наше дете можеше да е на неговото място. Не случайно ние от 3 години предлагаме този безумен правен институт с бързото следствие при тежки престъпления да отпадне“, коментира Анева на личната си страница във Фейсбук.

„Не искам и да анализирам доводите на съда. Само се моля за децата на тези съдии. Само това. Да, емоционална съм. И, да! Най – вероятно не би трябвало изобщо да пиша този пост, предвид, позицията си. Но, аз съм майка. Имам право да кажа, да излея чувствата си. Недопустимо е! Това е национално предателство от страна на българския съд, категорична е пиарката.

ВМРО е бранила държавата ни, целостта и. Всеки човек – човек по човек, бразда по бразда, бран по бран, къща по къща. Отказвам да приема това решение на съда! Отказвам!“, написа още Екатерина Анева.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ