Жестока манипулация на Мая Манолова, цяла партия се отрече от нея

Мая Манолова

Продължава тоталният разпад на инициативния комитет и екипът, който стои зад Мая Манолова за кандидат-кмет на София. След като общинският съветник Войслав Тодоров категорично отрече да е подкрепял бившата омбудсманка, но въпреки това името му фигурира в списъка на Инициативния комитет, а същото направи и двукратният олимпийски шампион Армен Назарян, след това от нея се разграничи и още едно от „знаковите лица“ – медицинската сестра Мая Илиева. Днес пък цяла партия пропищя от манипулациите на Манолова и категорично отрече да е част от екипа на някогашното червено острие в борбата й да овладее София.

„Като председател и представляващ Българската социалдемократическа партия /БСДП/, регистрирана за участие в изборите за общински съветници и кметове на 27.09.2019 г. с решение 1044-МИ от 11.09.2019 г на ЦИК желая да уточня, че никой не е канил нашата партия на подобна среща и наш представител не е присъствал на нея“. Това пише председателят на БСДП Йордан Нихризов по повод на информация, че Манолова е имала среща с четири леви партии, които я подкрепят за изборите. Сред изброените е цитирана и абревиатурата на Българската социалдемократическа партия – БСДП.

Нихризов е категоричен, че изобщо не е виждал Манолова, камо ли да подписка нещо с нея и партията му не стои зад кандидатуата й. БСДП щели да имат самостоятелна листа за съветници и кандидати за районни кметове.

Поредното пришиване на личности и партии към кандидатурата й е голям гаф на екипа на Манолова и тя напълно се орезили със смешните опити да демонстрира, че има широка подкрепа.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ