Преди минути в ефира на „Би Ти Ви“: Честита нова 2013-а година

2

Със старо Новогодишно издание на „Комиците“ ни сурвака днес, в разгара на циганското лято, Би Ти Ви. Телевизията явно тотално е изпаднала в неадекватност и липса на идеи, тъй като излъчва предавания от преди няколко години, без дори предварително да провери какво съдържат.

Така, докато навън хората все още се разхождат по сандали и къс ръкав и се радват на остатъците от лятото, Данчето Христова ни изпя песента си „Нова година“, облечена в черен тоалет сред елхички и изкуствен сняг. Новогодишната програмата при това е не от миналата, а от 2013 г.

Весела Нова година, дружно изрекоха в ефир актьорите от „Комиците“ около 13,30 ч днес, когато навън октомври ни радва с циганското лято, а температурите на места удрят 35 градуса.

„Нека Новата година ви донесе всичко, което не се купува пари“, поздрави от екрана актьорът Петьо Петков зрителите. „Нека се научим да прощаваме, и, ако ще остаряваме, нека да е бавно“, обърна се към зрителите Христо Гърбов. А Любо Нейков пожела да разкриваме красотите на душите си.

Източник: „ПИК“


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ