Волен пак не си е пил хапчетата, заплаши Бойко: А си смачкал Атака, а са убили най-милото ти

91

Социологията е система, която обработва хората и предначертава кой ще бъде първи и кой втори на избори. Социологическите агенции са поръчкови. Реално социолози няма в България. Това заяви отказалият да се тества за наркотици лидер на „Атака“ Волен Сидеров в ефира на АЛФА ТВ.

Сидеров коментира, че заради манипулираните социологически изследвания телевизиите не го канят на дебати с Мая Манолова или Йорданка Фандъкова и по този начин лишават аудиторията от реална дискусия, защото има по-силни идеи и от двете претендентки, но избирателите не ги чуват. И заплаши да свали Бойко Борисов, ако премиерът реши да смачка партийката му.

Сидеров каза, че още от създаването си ГЕРБ работят срещу АТАКА и заповедта, дадена им от западно посолство, е да унищожат партията на кандидат-кмета, като за тази цел раздуват ВМРО. „ГЕРБ ще падне от власт в момента, в който стъпчат АТАКА. Като човек с опит, казвам ясно, че в момента, в който изчезне АТАКА, най-милото на Бойко – партия ГЕРБ, не само я чака политическа смърт, а с гръм и трясък ще се провали и ще плаща много тежка цена за това, което е правил”.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ