Васил Найденов на косъм от смъртта

Васил Найденов

Васил Найденов и мениджърът му Ивайло Манолов се разминаха с малкия дявол по време на катастрофата на магистрала „Тракия“ на 24 октомври. Само чудото ги спаси от сериозни травми – Кеца е с ожулени колена, а Ивайло с малка рана на ръката и пукнато ребро.

Катастрофата стана на 45-ия километър в посока Бургас. Тандемът пътува за поредното участие. Колата на Манолов, „Крайслер“, се удари в пътуващ пред нея „Мерцедес“. Неговият водач рязко намаля скоростта от 110 км./ч., за да не помете работници, които ремонтират мантинелата.

„Мерцедесът е само с пострадала задна броня, докато моята кола е ужас – цялата предница я няма. „Пътна помощ“ я натовари. Бяхме с предпазни колани – това ни спаси. Иначе Васил щеше да изхвърчи през предния прозорец. И аз така. Няма как да пътуваме с кола и да не сме си сложили предпазните колани“, разкри Ивайло Манолов в интервю пред седмичник.

„Оцеляхме и този път. Явно Господ ни пази. Не сме коментирали за курбан, може и да направим почерпка за здраве, след като поуспокоим. Но сме решили да отидем двамата да запали по свещ за здраве“, добави импресариото на Кеца.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ