Известна родна журналистка приключи Манолова в национален ефир

корнелия нинова, мая манолова

Ние днес имаме свобода, а аз не искам смърт. Не искам повече „Виденова зима“ или да се повтори управлението на Орешарски. Това заяви журналистът Лилия Вучкова в сутрешния блок на bTV.

„Фандъкова води на първи тур с 30 000 гласа. А да си говорим за 200-300 купени ромски гласове е глупаво“, каза още тя.

„Популизъм е, че Мая Манолова се представя за граждански кандидат. Популизъм е, че тя няма сили да благодари на симпатизантите на БСП. София никога няма да избере аферата “Манолова”, допълни журналистът.

„Йорданка Фандъкова запази имиджа на диалогичен, толерантен и успешен човек. Фандъкова си слага подписа върху всеки договор на Столична община. Фандъкова е на светлинни години от Манолова“, коментира още тя.

„Манолова не си признава от кого е подкрепена – от целия дисциплиниран електорат на БСП. Нямаше никога да стигне до втори тур“, разкри Вучкова.

„Истинската градска десница никога няма да застане зад аферата „Манолова“. Аферата беше най-голямата диверсия в страната“, допълни журналистът.

„Призовавам всички да гласуват по съвест в неделя“, завърши Лилия Вучкова.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ