Милен Михов помага на 86 семейства, които живеят в страх от психично болни

д-р Милен Михов

86-те семейства, потърпевши от поведението на психично болни от 4-те входа на блок 13 в кв. „Бузлуджа“ във Велико Търново, се обърнаха с жалба до народния представител доц. Милен Михов, в която искат промяна в Закона за здравето, съобщава „Евроком Царевец“.

Народният представител от Великотърновско Милен Михов обеща, че ако проблемът касае законодателни промени, ще ги предложи за разглеждане в Народното събрание.

Заложниците, както сами се наричат обитателите на блок 13 посрещнаха народния представител Милен Михов с разкази за системен тормоз, на който са подложени от 4-ма душевно болни съседи.

Хората подозират, че причината роднините да си ги прибират е за да се възползват от помощите, които получават психично болните.

Милен Михов обеща да постави въпроса пред всички отговорни институции.

Живущите събраха подписи за изселване на една от болните по Закона за управление на етажната собственост за нарушаване на реда и спокойствието в блока.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ