Мая Манолова теши мъката след провала в София, пазарува рокли по 500 лева (Снимки)

Мая Манолова

Провалилата се на изборите за кметското място в София Мая Манолова си повдига настроението с шопинг, видяха фотографите на „Ретро“. Манолова бе засечена да влиза в скъп столичен бутик за дамска мода, намиращ се в почти идеалния център на столицата.

Въпреки че до там има удобен градски транспорт, очевидно, когато няма камери наоколо, Мая не се възползва от трамваите и метрото, а се движи с лъскава шкода, в каквото возят и Корнелия Нинова. Шофьорът на бившата омбудсманка я остави на сантиметри от входа на луксозния магазин и търпеливо изчака суетната Мая да подбере нови попълнения за гардероба си.

Справка със стоките във въпросния бутик показва, че палтата от новата им колекция се продават на цени от 715 до 1190 лева. Голямата ѝ слабост – късите рокли, също държат колосално високи цени. Най-евтините започват от 475 лева, а най-скъпите прехвърлят 5 стотака. Любопитна подробност е, че конфекцията в магазина е българско производство.

Манолова неведнъж е подчертавала, че държи на родните дизайнери, но никога не е споменавала, че дрехите им могат спокойно да се конкурират по цени с тези на световни модни къщи.

Близки до провалената опонентката на Йорданка Фандъкова издават, че личният ѝ гардероб се оценявал на сума, достатъчна за апартамент в някой от спокойните квартали на столицата. Най-скъпите модни изкушения на Манолова са дамските ѝ чанти, които струват хиляди евро. Дори по време на кампанията си тя не се посвени да се кипри пред скромни пенсионери с дизайнерските си шедьоври на „Шанел“ и „Луи Вюитон“ за по 1500 евро всяка.

Източник: „ПИК“


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ